Top

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp til tidsbestilling? Vi er på telefonen mellem 10:30 og 18:30 i dag.

Bliv ringet op

Om Mary’s Hairstyle

En sikker hånd og en hyggelig atmosfære

Hos Mary’s Hairstyle brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder gennem flotte og lækre frisurer. Vi tror på, at det har en positiv effekt, at du er tilfreds med dit hår, og det sidder godt, uanset om du er kvinde eller mand. Du kan altid regne med at blive klippet med en sikker hånd, fordi vi ved, hvor vigtig en del af din personlighed og stil, håret er. Vi arbejder også hele tiden på at udvikle os, så vi kan følge med moden og den trend, der er inden for klipning, farvning, håropsætning osv. Samtidig er det vigtigt for os, at du føler, det er rart, hyggeligt og inspirerende at komme til frisøren, hvorfor vi altid er klar med gode råd til pleje, styling og frisurer, hvis du ønsker et nyt look.

En frisure eller håropsætning til din personlighed

Vi lytter til dig, når du skal have en ny frisure, fordi det er dine behov og ønsker, der er vigtige, men vi er også klar med anbefalinger til en frisure, hvis du har brug for det. Dit hår er ofte noget af det første andre personer lægger mærke til, når de ser dig, og det tager ikke lang tid at bemærke, hvis der er sket en forandring. Ved at tage udgangspunkt i din personlighed og stil, når du skal vælge frisure, sikrer vi, at du får komplimenter for dit hår, uanset hvor stor en forandring der er sket.

Du kan også få sat dit hår hos os, hvis du skal til fest eller bare ønsker, at gøre noget ekstra for dig selv, hvis du skal til et arrangement eller have en hyggeaften i byen. Vi tager altid en snak om, hvad du har af ideer og forventninger til opsætningen, så vi er sikre på, du er tilfreds, når du går ud af døren. Vi hjælper gerne med ideer og råd, hvis du har brug for det.

Kom ind i salonen på Godthåbsvej 248 i Vanløse, mærk stemningen og gå derfra med en frisure, der passer perfekt til dig.

Skal vi ringe dig op?

Bliv ringet op
Vi kontakter dig indenfor 24 timer, næstekommende hverdag